ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Φούτσαλ με γκολ και εισφορές για το Telethon!

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να ενισχύει στο γήπεδο την ομάδα της Προεδρικής Φρουράς, στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Άννας Κουκκίδου Προκοπίου και του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, διεξήχθη την Κυριακή 23 Απριλίου στα γήπεδα του G.C. School στη Λευκωσία το 5ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2023».

Από τη συμμετοχή των 21 ομάδων (όσες ήταν και οι διαθέσιμες θέσεις) και τις εισφορές που έγιναν την ημέρα της διοργάνωσης, συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ, τα οποία δόθηκαν προς στήριξη του έργου του TELETHON, του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου! Το τουρνουά διεξήχθη εις μνήμη του τέως Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016.

Διοργανωτές του Τουρνουά, το οποίο τέθηκε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, ήταν το TELETHON, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μιλώντας στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία στήριξης του TELETHON: «Συγχαίρω τον Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου για τη διοργάνωση αυτή που έχει καταστεί θεσμός. Μια εκδήλωση που έρχεται να συνεισφέρει στο TELETHON, αλλά και την ίδια στιγμή να τιμήσει τη μνήμη ενός άξιου αξιωματικού της Αστυνομίας που έφυγε νωρίς. Είμαστε εδώ, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης, για να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία, και θεωρούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ιδιαίτερα σημαντικές».

Την πρωτιά στο Τουρνουά κατέκτησε ο Όμιλος Ιχνηλατών Κύπρου, κερδίζοντας στον τελικό την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ΜΜΑΔ, ενώ την 4η πήρε ο Σύνδεσμος IPA Cyprus. Σημαντική στη διεξαγωγή του τουρνουά υπήρξε η συνεισφορά της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η οποία διέθεσε τους διαιτητές.
Μεγάλος χορηγός του TELETHON η ΟΠΑΠ Κύπρου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρη Αλετράρη, να δίνει το παρών του στην εκδήλωση.
Υποστηρικτές του τουρνουά ήταν η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η Coca Cola Cyprus, τα Αρτοποιεία Κερλένγκου και το Global College. Χορηγός φιλοξενίας το G.C. School. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η IMH και τα media της, IN Business, REPORTER και CBN.
 

   

 

Εκατοντάδες στο i-fitness day 2023
Με μεγάλο ενθουσιασμό, εκατοντάδες άτομα συμμετείχαν και φέτος στο i-Fitness Day 2023, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στο G.C. School στη Λευκωσία! Η εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στη γυμναστική, διεξήχθη για 10η χρονιά και όλα τα έσοδα προσφέρθηκαν για στήριξη του TELETHON και του έργου του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες γυμνάστηκαν, έκαναν Zumba, απόλαυσαν επιδείξεις καράτε, έλαβαν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, ενώ για τα παιδιά στήθηκε ειδικός χώρος εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας από την ομάδα «Λαμπερά Αστεράκια».

Παρόντες ήταν ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής και Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, Ανδρέας Βασιλείου.

Το i-Fitness Day 2023 διοργάνωσε και φέτος το Morfou karate/MMA Academy by Iceman. Κύριοι υποστηρικτές ήταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Vittel, η Αλυσίδα καταστημάτων Famous Sports και η MCM digital prints. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο ALPHA Κύπρου και ο Mix FM, που μέσω Live link μετέφερε στους ακροατές του το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης.
Μεγάλος χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. 

   

 


Φιλανθρωπική Τόμπολα 
TELETHON και Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ

Occhio Residence, Λευκωσία, Κυριακή 28 Μαΐου 4.30μμ - 7.30μμ
Ένα ευχάριστο Κυριακάτικο απόγευμα υπόσχονται το TELETHON και το Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ.  Ένα απόγευμα όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν το καφέ τους μαζί με εύγεστα εδέσματα, και βέβαια θα προκαλέσουν τη τύχη τους με μια διασκεδαστική τόμπολα.  

Η είσοδος θα είναι €10 το άτομο και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο TELETHON.  Θα πραγματοποιηθούν συνολικά, 3 παιχνίδια και στο χώρο θα διατίθενται καρτέλες για την τόμπολα προς  €5. 

Τα δώρα των τυχερών θα είναι πλούσια και ξεκινούν από δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια με την TUS Air και τη Cyprus Airways. 

Other News
winner