TELETHON, Ταξίδι στο μαγευτικό Ντουμπάϊ!

Μια μοναδική εμπειρία με πλούσιο πρόγραμμα – 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 

Το καθιερωμένο ταξίδι με τα «Φτερά της Ελπίδας» που διοργανώνει με επιτυχία το TELETHON Κύπρου, σε συνεργασία με την PETROLINA και τη συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services, φέτος μας πηγαίνει στο μαγευτικό Ντουμπάι! Με ημερομηνία αναχώρησης από την Κύπρο, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και επιστροφή την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, οι συμμετέχοντες θα περάσουν τρία αξέχαστα βράδια στο «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις του κόσμου, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία, παλάτια και τεράστιες λεωφόρους. 

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €690 ανά άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει τους φόρους αεροδρομίου, αποσκευή 20 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών, διαμονή 3 βράδια στο Ξενοδοχείο Millennium Al-Barsha 4* με πρόγευμα, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι, μισή μέρα ξενάγηση στην πόλη με ελληνόφωνο ξεναγό, κρουαζιέρα 90 λεπτών στη Dhow Cruise Marina με φαγητό, δείπνο με σόου και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα και σαφάρι στην έρημο!

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-392608. 

Τα καθαρά έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για ακόμα μία χρονιά για να στηρίξουν  τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON Κύπρου και κατ’ επέκταση το έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Κύριος χορηγός του ταξιδιού είναι η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services LTD, που στηρίζουν διαχρονικά τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON. Χορηγός Αερομεταφορέας είναι η TUS Airways. Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης η Louis Travel και η Hermes Airports.

Μεγάλος Χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας ο ALPHA Κύπρου.+

 

 


Ένα «Μαρτάκι» αφιερωμένο στο ΤELETHON Κύπρου!

Για 8η χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς-νωρίς την εμφάνισή τους, προσφέροντας από τα καθαρά έσοδα των πωλήσεών τους στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του TELETHON Κύπρου. Για το φετινό βραχιόλι του Μάρτη η δημιουργός του Mia Lagou, επέλεξε το λουλούδι, τον αφυπνιστή της Ζωής. Το Μαρτάκι, φέρνει μαζί του την αισιοδοξία και την ελπίδα της νέας εποχής. Όπως η φύση ξαναζωντανεύει, έτσι και το Μαρτάκι, δίνει πνοή για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη ζωή για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις. 

Στηρίζοντας την προσπάθεια και φορώντας το Μαρτάκι 2024, με περηφάνια δίνουμε απλόχερα ελπίδα. Μοσχοβολάει ο κόσμος αγάπη! Η ομάδα του TELETHON Κύπρου, μας προσκαλεί να φορέσουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και να διαδώσουμε τον σκοπό, τόσο με την χρήση του βραχιολιού, όσο και με την ανάρτηση φωτογραφιών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάνοντας Tag τους λογαριασμούς της δημιουργού Mia Lagou, του TelethonCyprus (Facebook) / Telethon_Cyprus (Instagram) και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, χρησιμοποιώντας τα Hashtags  #telemartis2024, #mosxovolaeiagapi #telethoncyprus
 
Το βραχιόλι διατίθεται στην τιμή των €5, εκ των οποίων τα €4 θα διατεθούν στο TELETHON Κύπρου.  

Το Μαρτάκι 2024 δεν είναι μόνο του, σ’ αυτή την προσπάθεια έχει μαζί του, τους διαχρονικούς υποστηριχτές του: το τυπογραφείο Κώνος, την ACS Courier, το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου αλλά και πολλούς εθελοντές που αγκαλιάζουν κάθε καινούργια ιδέα!

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλ. 22-392610, 22-392608 και 22-392815, μέσω email στο [email protected], στην ιστοσελίδα www.cing.ac.cy/telethon ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Other News
winner