TELETHON, Φιλανθρωπικό κονσέρτο με άρωμα Κούβας

A Night in Havana – Jazz Fusion
Το TELETHON και η Πρεσβεία της Κούβας στη Κύπρο, παρουσιάζουν το φιλανθρωπικό κονσέρτο “A Night in Havana – Jazz Fusion”. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στις 8:30μ.μ. στο αμφιθέατρο στο Πλατύ Αγλαντζιάς, από την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τον βραβευμένο Κουβανό πιανίστα Rolando Luna, ο οποίος υπήρξε μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club για 10 χρόνια. Υποσχόμαστε μια μαγευτική βραδιά με αγαπημένα κομμάτια της τζαζ, Λάτιν τζαζ και τζαζ fusion μουσικής με μελωδίες, ρυθμούς και ερμηνείες από δύο κορυφαίους στη διεθνή σκηνή Κουβανούς καλλιτέχνες που θα σας απογειώσουν και θα σας ταξιδέψουν στην εξωτική Αβάνα!

Ο Rolando Luna ξεχωρίζει για την εφευρετικότητα, τη δεξιοτεχνία και το εξαίρετο μουσικό του χάρισμα, τόσο ως πιανίστας όσο και ως συνθέτης και διασκευαστής. H Κουβανή τραγουδίστρια Marjorie Montero θα καθηλώσει με την αισθησιακή, ζεστή της φωνή και το μοναδικό προσωπικό στυλ ερμηνείας. Τα κομμάτια έχουν διασκευαστεί για τη συμφωνική ορχήστρα από τον Rolando Luna, η οποία θα τα εκτελέσει υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Κουντούρη. 

Το 2024 σηματοδοτεί μια χρονιά-ορόσημο για το TELETHON Κύπρου.  O φιλανθρωπικός μας θεσμός γιορτάζει 30 χρόνια αδιάληπτης προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και την επιστήμη. 
 
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την Sold Out Tickets, από €20 μέχρι €30  Όλα τα έσοδα  στηρίζουν το TELETHON.


Συνεργασία Telethon - ΚΕΡΑΥΝΟY Στροβόλου
Μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Στροβόλου ανακοίνωσε την στήριξη και συνεργασία του με τον TELETHON, κατά τη διάρκεια του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Κεραυνού και ΑΕΚ Λάρνακας, στο κατάμεστο γήπεδο Κώστας Παπαέλληνας στον Στρόβολο, την Τετάρτη 17 Απριλίου, 2024.

Ο καλαθοσφαιριστές του ΚΕΡΑΥΝΟΥ πήραν την πρωτοβουλία να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας την επετειακή φανέλα για τα 30 χρόνια TELETHON.  Με αυτή τη συγκινητική συμβολική κίνηση, σφράγισαν την ευγενή πρωτοβουλία της ομάδας τους να στηρίξει έμπρακτα το TELETHON διοργανώνοντας εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων  θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό θεσμό.

Αξιοσημείωτη ήταν η ανακοίνωση για τον ηλεκτρονικό έρανο που διοργανώνει ο Κεραυνός μέσω της ιστοσελίδας του TELETHON με στόχο τη συγκέντρωση €3,000. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι διοργανωτές του Telethon και ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής και Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, ο οποίος μάλιστα έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό κανάλι που μετέδιδε ζωντανά τον αγώνα. 
Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Στροβόλου και τη Διοίκησή του για την ευγενή στήριξή τους στο TELETHON. 

   

    


Φιλανθρωπική Τόμπολα από TELETHON και Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ
Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική τόμπολα που διοργάνωσαν το Σωματείο Χαρά-Ζω και το TELETHON την Κυριακή 14 Απριλίου.  Η τόμπολα διοργανώθηκε στο πολυτελές περιβάλλον του Occio Residence και οι τυχεροί έλαβαν πλούσια δώρα.  Όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο TELETHON.  

Ευχαριστούμε το Occhio Residence  για την αφιλοκερδή φιλοξενία που πρόσφερε για την εκδήλωσή μας.  Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης  Kazamias Group of Companies  Ζαχαροπλαστείο Napolitana,  Coca-Cola Κύπρου και την ηλεκτρονική εφημερίδα REPORTER.   Ευχαριστούμε επίσης τους δωροθέτες μας , Coral Beach Hotel, Thalassa Hotel, Cavo Maris Hotel, CPO Papaellinas, Laser Beauty Clinics, Lala Panayi Beauty Consultants, Impophar, Vassos Eliades - Nespresso, Magic Step Boutique, Οπτικός Οίκος Οραθήναι και MPM Distributors-Ρολόγια Swatch.για τα δώρα που μας πρόσφεραν.

 

    

    

Other News
winner