Η εταιρεία NAGA συνεισφέρει στο Telethon

Η εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών NAGA, εισέφερε στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, για το Telethon, το ποσό των €20.000. Η επίδοση της εισφοράς έγινε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Σωκράτη Φέκκα και την Ανώτερη Υπεύθυνη Marketing, Κάσια Μελικίδου, σε συνάντηση με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και Ιατρικό Διευθυντή του Ινστιτούτου καθ. Λεωνίδα Φυλακτού. 

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο Καθ. Φυλακτού ευχαρίστησε τον κ. Φέκκα για την πολύ ευγενική δωρεά της εταιρείας σημειώνοντας ότι «τέτοιες κινήσεις είναι πολύ σημαντικές για το Ινστιτούτο και το φιλανθρωπικό θεσμό Telethon και τον διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα θα διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς τον σκοπό αυτό, που είναι η βοήθεια προς ασθενείς του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και τα ερευνητικά προγράμματα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου».

Ο κ. Φέκκας ανέφερε ότι είναι με μεγάλη χαρά και εκτίμηση που η εταιρεία προχώρησε στην δωρεά και στον ουσιαστικό σκοπό του Telethon και τόνισε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση Telethon διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών και κοινωνικών αναγκών των ασθενών του Συνδέσμου. Μέρος των εσόδων του Telethon προορίζονται για την ενίσχυση της έρευνας που διεξάγεται στο ΙΝΓΚ, η οποία έχει να κάνει με νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.


Λευκωσία, 15 Νοεμβρίου 2021
 

Related Articles
winner