30 Χρόνια TELETHON, Το κοινό αγκάλιασε ξανά τη μεγάλη γιορτή ανθρωπιάς

Με τον Παγκύπριο έρανο σε υπεραγορές που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου, ολοκληρώθηκαν οι μεγάλες εκδηλώσεις του Telethon που λαμβάνουν χώρα κάθε Ιούνιο.

Το 2024 σηματοδοτεί μια χρονιά-ορόσημο για το TELETHON, καθώς ο φιλανθρωπικός μας θεσμός γιορτάζει 30 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και την επιστήμη.  30 χρόνια μιλά η καρδιά μας, χάρη στη δική σας καρδιά.  Χάρη στη δική σας ανταπόκριση και χάρη στο δικό σας αίσθημα αλληλεγγύης.  Για 30 χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια τους μυοπαθείς συνανθρώπους μας και χρηματοδοτούμε στοχευμένα την επιστημονική έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας σε γενετικές και νευρολογικές παθήσεις.  

 

 

Μια βραδιά γεμάτη ανθρωπιά 
Στις 11 Ιουνίου η τηλεόραση του ΡΙΚ1 μετέδωσε ζωντανά αυτή τη γιορτή  ανθρωπιάς, με μια μαραθώνια τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στο Telethon.  Την εκπομπή παρουσίασαν ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Όπως πάντα το πρόγραμμα ήταν διανθισμένο με ανθρώπινες ιστορίες και συνεντεύξεις από μέλη του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και πλαισιωμένο από ένα πολύ ενδιαφέρον ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Αξιοσημείωτη ήταν και η φιλοξενία στο στούντιο, του παγκοσμίου φήμης Κουβανού μουσικού και πιανίστα Rolando Luna.

Στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ είχε στηθεί   και φέτος ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο μέσω του οποίου το κοινό έκανε την εισφορά του.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο που για άλλη μια χρονιά αγκάλιασε τον θεσμό  στηρίζοντας  έμπρακτα το Telethon.

 

   

 

 


A NIGHT IN HAVANA – JAZZ FUSION 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλατζιάς, η συναυλία του Telethon, A NIGHT IN HAVANA – JAZZ FUSION.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, τη συναυλία παρουσίασαν το TELETHON και η Πρεσβεία της Κούβας στην Κύπρο σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. 

Η φετινή συναυλία ήταν μια μοναδική καλλιτεχνική συνάντηση της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου και του βραβευμένου Κουβανού πιανίστα Rolando Luna, που υπήρξε μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club για 10 χρόνια.  Τις καταπληκτικές ερμηνείες της στο τραγούδι χάρισε η Κουβανή τραγουδίστρια Marjorie Montero. Την Συμφωνική Ορχήστρα διεύθυνε ο μαέστρος Γιώργος Κουντούρης.

Ήταν μια μαγευτική βραδιά με αγαπημένα κομμάτια της τζαζ, Λάτιν τζαζ και τζαζ fusion μουσικής με μελωδίες, ρυθμούς και ερμηνείες από δύο κορυφαίους στη διεθνή σκηνή Κουβανούς καλλιτέχνες που μας ταξίδεψαν  στην εξωτική Αβάνα!

Κύριος Χορηγός Εκδήλωσης: Ecommbx
Κύριος Υποστηρικτής: BDSwiss
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Reporter
Υποστηρικτές: Ελληνική Τράπεζα, Astro Bank, Deloitte, The Best, ΑΗΚ, Dashins Foundation, Scientronics, PPT Aviation Services, Πετρολίνα, KPMG, bakertilly, C. Georgiou lab supplies, Chrysostomides LLC, Roche, Office Star, Moondog’s, Soldout Tickets.  Με τη στρατηγική συνεργασία της Charalambides-Kristis.

 

   

 

 

Παγκύπριος έρανος σε Υπεραγορές
Από το πρόγραμμα δράσεων του Ιουνίου δεν θα απουσίαζε και ο Παγκύπριος Έρανος σε υπεραγορές ο οποίος πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 15 Ιουνίου σε υπεραγορές από τις οποίες είχε εξασφαλιστεί σχετική έγκριση. Ο έρανος διεξήχθη  από εθελοντές του Telethon οι οποίοι διέθεταν προς πώληση κουπόνια αξίας 2 και 5 ευρώ.   

 

 

 

 

 

 

   
Related Articles
winner