ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Μέτρα Προστασίας εν καιρώ covid19

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) ακολουθεί πιστά τα διατάγματα της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Όντας στην εμπροσθοφυλακή από την πρώτη στιγμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού, το ΙΝΓΚ πράττει τα δέοντα και συμμορφώνεται με τις εκάστοτε ανακοινώσεις και μέτρα της κυβέρνησης.

Ως εκ τούτου, και βάσει των πιο πάνω, το ΙΝΓΚ εκδίδει και ακολουθεί οδηγίες που αφορούν την παρακολούθηση και εξυπηρέτηση των ασθενών του, και διασφαλίζουν την εναρμόνιση των δραστηριοτήτων του με τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Με το βλέμμα στην καταπολέμηση του κορωνοιού, το ΙΝΓΚ, μέσω του Εργαστηρίου Μοριακής Ιολογίας, συνεχίζει τη διεξαγωγή των εργαστηριακών εξετάσεων για τον κορωνοϊό.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που  βρίσκεστε στο πλευρό μας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Σημαντικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της ιστοσελίδας του ΙΝΓΚ https://www.cing.ac.cy/en/news-113/news394/announcement-mar20-covid19

 

Related Articles
winner