ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, Αυθόρμητο κύμα στήριξης του ΙΝΓΚ

Συγκινητική είναι η έκφραση αλληλεγγύης και υποστήριξης προς το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, από εταιρείες και οργανισμούς, άλλες επαγγελματικές ομάδες και οργανωμένα σύνολα αλλά και από μεμονωμένα άτομα και από ανώνυμους πολίτες. Ο καθένας με τον τρόπο του, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, στηρίζει το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής και ειδικότερα το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας που έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη της διενέργειας των εργαστηριακών εξετάσεων για τον κορωνοϊό. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, διάφοροι οργανισμοί και εταιρείες εξέφρασαν τη θέληση να βοηθήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το ενδιαφέρον και τα λόγια συμπαράστασης και στήριξης από τον απλό κόσμο δίνουν τη δύναμη στα άτομα της πρώτης γραμμής, το ιατρικό, παραϊατρικό και επιστημονικό προσωπικό να συνεχίζει. 


Με την ευκαιρία αυτή επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Exness, η οποία δώρισε εξοπλισμό για τη διενέργεια ακόμη μεγαλύτερου αριθμού εργαστηριακών εξετάσεων για τη διάγνωση του κορωνοϊού. Ευχαριστούμε επίσης το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και την Οργάνωση Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου (ΟΕΛΜΕΚ) για τη δωρεά χρηματικού ποσού, την Metlife Cyprus and Medlife Foundation για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, την SuportCy / Τράπεζα Κύπρου / REACTION για τη δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευή απολύμανσης όπως επίσης και για την παροχή φλαούνων, την AC Nielsen για τη δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, και ιδιαίτερα το Γραφείο Πολιτικής Άμυνας, Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου για την προσφορά προστατευτικών μασκών, όπως επίσης και τα Αρτοζαχαροπλαστεία «ΠΑΝΔΩΡΑ», την Coca-Cola HBC Κύπρου, την Pizza Hut, το Freshly Chopped, την Photos Photiades Distributors και την Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κύπρου ΣΕΚ για την καθημερινή παροχή φαγητού και ποτών στο προσωπικό που εργάζεται στο εργαστήριο Μοριακής Ιολογίας.  


Τους ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν και τη στήριξη που προσφέρουν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου.

Τις σχετικές ανακοινώσεις τύπου μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του ΙΝΓΚ, https://www.cing.ac.cy/en/news-113/news394/announcement-mar20-covid19

Other News
winner