Αποτελέσματα & Τελετή Βραβείων-2ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον»

Αποτελέσματα - 2ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον»

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο 2ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον», τον οποίο συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ). Στο διαγωνισμό, ο οποίος τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου, υποβλήθηκαν 98 αξιόλογες συμμετοχές από μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από ολόκληρη την Κύπρο, καθώς και από ενήλικες που ήθελαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
 
Η αξιολόγηση των συμμετοχών έγινε από Μέλη της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability Committee) του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ και από άλλα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στην τέχνη, λαμβάνοντας υπόψη, ισόποσα, τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα, ιδέα, καινοτομία, περιεχόμενο.
 
Τις πρώτες τρεις θέσεις στο διαγωνισμό κατέλαβαν οι ακόλουθες μαθήτριες, οι οποίες κέρδισαν από ένα ποδήλατο και έλαβαν συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά τους και για τον ευφάνταστο τρόπο επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης στα θέματα υγείας και περιβάλλοντος. Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ήδη ενημερωθεί.
  • 1η Θέση: Αικατερίνη – Λυδία Παπαδοπούλου – Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας  
  • 2η Θέση: Ροδούλα Σαββίδη – Λύκειο Αγ. Χαραλάμπους Έμπας
  • 3η Θέση: Ιωάννα Μπαλαμαμπανίδου – Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας 
Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΣΜΙΚ και του ΙΝΓΚ σε ημερομηνία που θα αναγγελθεί σύντομα. 
 
Μέγας Χορηγός του διαγωνισμού είναι η Cyta, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας η εφημερίδα «η Καθημερινή». 
 
Με την ευκαιρία αναφέρουμε ότι, η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου δέχεται αιτήσεις για τα επτά (7) μεταπτυχιακά και διδακτορικά της προγράμματα στην Ιατρική Γενετική, Μοριακή Ιατρική, Νευροεπιστήμη και Βιοϊατρική Έρευνα, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να παραστούν στην Ημέρα Ενημέρωσης της Σχολής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 (9π.μ.- 1μ.μ), στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου. Οι πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/, καθώς και μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης της ΣΜΙΚ στο τηλέφωνο 22 392840.
 
 
 
Related Articles
winner