Μόνο με ραντεβού το τεστ για COVID19 από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής

Σε συνέχεια της εξαγγελίας του κρατικού προγράμματος για τη διενέργεια των 20,000 εργαστηριακών εξετάσεων σε εργαζόμενους, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής, που διεξάγει δειγματοληψία σε συνεργασία με την Synlab Κύπρου, καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, διευθετούν προσωπικό ραντεβού στο τηλέφωνο 22 751 333.

Με την ευκαιρία αυτή, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής και η Synlab Κύπρου ευχαριστούν το κοινό  και ζητούν κατανόηση για τυχόν καθυστέρηση στην  ανταπόκριση των τηλεφωνημάτων, η οποία οφείλεται στον τεράστιο αριθμό κλήσεων που παρατηρείται κατά διαστήματα. 

Υπενθυμίζεται, όπως όσοι προσέρχονται για δειγματοληψία να έχουν μαζί τους βεβαίωση από τον εργοδότη με το οποίο θα πιστοποιείται η ιδιότητα του υπαλλήλου. 

Σημειώνεται ότι, βάσει του εν λόγω προγράμματος, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου μπορεί να διεξάγει συγκεκριμένο αριθμό εξετάσεων, δίνοντας προτεραιότητα σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και  ως εκ τούτου δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων. 


Λευκωσία, 16 Απριλίου 2020 

Related Articles
winner