ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, Οι αφίσες που διακρίθηκαν

Ο 1ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

1ος  Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας  «Υγεία & Περιβάλλον» - Αποτελέσματα

Ο 1ος  Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ),  με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία λαμβάνοντας  35 συμμετοχές από Γυμνάσια και  Λύκεια καθώς και από ενήλικες.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών έγινε από μέλη της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability Committee) του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ και από άλλα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στην τέχνη, λαμβάνοντας υπόψη, ισόποσα, τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα, ιδέα, καινοτομία, περιεχόμενο.

Αποτελέσματα:

1η Θέση  Ροδούλα Σαββίδη - Λύκειο Αγ. Χαραλάμπους Έμπας

2η Θέση Παναγιώτα Νικολάου  - Λύκειο Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου Πάφος

3η Θέση Αικατερίνη – Λυδία Παπαδοπούλου - Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας 

Οι τρεις πρώτοι νικητές έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι νικητές θα λάβουν ως βραβείο από ένα ποδήλατο, προσφορά της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΣΜΙΚ και του ΙΝΓΚ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, με Μέγα Χορηγό τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και Χορηγό Επικοινωνίας την εφημερίδα «η Καθημερινή».

 

Related Articles
winner