TELETHON 2017 Μίλησε η καρδιά μας, σας ευχαριστούμε!

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι δύο κυριότερες εκδηλώσεις του TELETHON 2017

 

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι δύο κυριότερες εκδηλώσεις του TELETHON 2017, το οποίο για μια ακόμη χρονιά αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους κατοίκους της Κύπρου, από οργανωμένες ομάδες πολιτών και εταιρειών αλλά και μεμονωμένους ανθρώπους, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου. Με την ευκαιρία αυτοί οι διοργανωτές ευχαριστήσουν θερμά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν την εισφορά τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να απευθύνουμε στους εθελοντές μας, που εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια για τον φιλανθρωπικό μας θεσμό. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς και υποστηρικτές του TELETHON για την στήριξη τους. Η προσφορά όλων εσάς παρέχει τη δυνατότητα στο TELETHON να βοηθήσει πιο δυναμικά και αποτελεσματικά τους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας αλλά και να στηρίξει την επιστημονική έρευνα για ένα αύριο πιο σίγουρο και ασφαλές για όλους μας. Μέχρι τις 25 Ιουνίου 2017 το ποσό των συνολικών εσόδων ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αναμένεται να αυξηθεί καθώς αρκετές εκδηλώσεις για το Telethon θα πραγματοποιηθούν τους ερχόμενους μήνες.

 

 

Τηλεμαραθώνιος 17

 

Ένα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα γεμάτο ζωή μεταδόθηκε από την τηλεόραση Sigma. Ο τηλεμαραθώνιος, όπως και κάθε χρόνο, ήταν ένα πολυδύναμο πρόγραμμα που περιλάμβανε, ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, φιλοξενίες ασθενών και γιατρών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ειδικά φιλμάκια στα οποία παρουσιάζονται η προσωπικές μαρτυρίες των ασθενών. Στόχος της εκπομπής ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού και η συλλογή εισφορών για το TELETHON. Οι παρουσιαστές της εκπομπής ήταν οι Βασιλική Χατζηαδάμου και ο Σταύρος Κυπριανού. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια από τους Γιώργο Παπαδόπουλο και το μουσικό συγκρότημα Παπιγιόν. 

 
 

Italian Gala Opera

 

Ήταν μια εξαίσια βραδιά που άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα μας μείνουν αξέχαστες οι μελωδίες και οι υπέροχες ερμηνείες των καλλιτεχνών, η σοπράνο Μαρία Παπαϊωάννου, ο βαρύτονος Alberto Gazale, η μετζοσοπράνο Serena Pasqualini και ο τενόρος David Sotgiu. Στο πιάνο ήταν ο παγκοσμίου φήμης πιανίστας, Marcos Madrigal.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το TELETHON με τη συνεργασία της Ιταλικής Πρεσβείας στην Κύπρο, και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Τους τέσσερις καλλιτέχνες συνόδευσαν η χορωδία CANTUS NOVUS και  τρίο με τον Marcos Madrigal στο πιάνο, Δώρο Ζήσιμο στο τσέλο και Κωνσταντίνο Μακαρίτη στο φλάουτο. Διεύθυνση σκηνής, Paolo Baioco.

 
Χορηγός Εκδήλωσης:       Caramondani Group

Κύριος Υποστηρικτής: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός Catering: Food to Impress και Ghalanos Distributors 

 

Υποστηρικτές: Bizserve, Baker Tilly, Ελληνική Τράπεζα, AHK, CPM, Εταιρία Α/φοι Λανίτη, USB Bank, The Best, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, PPT Aviation Services, Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα, Procopiou Medi Shop, COBALT, Agathocleous, KPMG, Cyprus Import Corporation, Universal Life, Maserati, Maschio Prosecco, Οινοποιείο Έζουσα,Eξαιρετική επιτυχία σημείωσαν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Telethon, όπως ήταν ο έρανος που διεξήχθη από εθελοντές, στις 13 Ιουνίου, σε δημόσια κτήρια, ιδιωτικούς οργανι-σμούς και δημόσιους χώρους καθώς και ο έρανος που διεξήχθη επίσης από εθελοντές και κυρίως πρόσκοπους, σε πολλές υπεραγορές σε όλη την Κύπρο. Επιτυχία σημείωσε το καλοκαιρινό πάρτι που διοργανώθηκε στο Gin Fish στη Μαρίνα Λεμεσού με πρωτοβουλία της εθελόντριάς μας, κυρίας Έλενα Κατσαντώνη.  

 

Οι υπόλοιπες δύο μεγάλες εκδηλώσεις του Telethon για το 2017, είναι:

 

> Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και φέτος την εκδήλωση «Παιχνίδι Περιπέτειας» την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Αθαλάσσας. 

 

> 7-10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσης «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας» με προορισμό το Λονδίνο. Την εκδήλωση χορηγεί η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η Θυγατρική της εταιρία PPT Aviation Services και στηρίζουν οι COBALT, Louis Travel και Hermes Airports.

 
Related Articles