Σεπτέμβριος 2022
ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Στον Σωτήρη Κυριάκου το βραβείο «Πάνος Ιωάννου»

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στην μνήμη του Πάνου Ιωάννου, διοργάνωσε το ΙΝΓΚ, σκοπός της οποίας ήταν η απονομή του βραβείου «Πάνος Ιωάννου», το οποίο δίδεται σε έναν νέο επιστήμονα του Ινστιτούτου, όπου μέσα από την έρευνά του έχει συμβάλει σημαντικά στην επιστήμη στους τομείς που δραστηριοποιείται το Ινστιτούτο.
TELETHON

Συναυλία με τον Τάκη Ζαχαράτο

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το TELETHON ξεκίνησε τη διοργάνωση της μεγάλης του συναυλίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

«Άσβεστη φλόγα ελπίδας»

Θα ήθελα να αρχίσω αυτό το άρθρο με μια γνωριμία μεταξύ μας.Με λένε Γιώργο Παναγιώτου και είμαι 23 ετών.Κατάγομαι από την όμορφη Λεμεσό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συγγενής Υπερπλασία Επινεφριδίων

Η Συγγενής Υπερπλασία Επινεφριδίων (ΣΥΕ) είναι γενετική νόσος η οποία κληρονομείται με τον αυτοσωματικό..

 Γνωρίζεις ότι…

Η Συγγενής Υπερπλασία Επινεφριδίων (ΣΥΕ) είναι γενετική νόσος, η οποία κληρονομείται με τον αυτοσωματικό υπολειπόμενο χαρακτήρα; Η πιο σοβαρή ‘κλασική’ της μορφή είναι πολύ σπάνια, εκδηλώνεται νωρίς στη βρεφική ηλικία και η συχνότητα της νόσου είναι 1/10000-15000 γεννήσεις. Η ‘μη κλασική’ μορφή είναι πιο συχνή με 1/400-1000 γεννήσεις και συνήθως εκδηλώνεται με ηπιότερη μορφή αργότερα στην παιδική ή στην εφηβική ηλικία.

ΕΡΕΥΝΑ

Παθογόνα παραλλαγή γονιδίου CLN6

Οι νευρωνικές κεροειδείς λιποφουσκινώσεις είναι μια γενετικά ετερογενής ομάδα αυτοσωμικών υπολειπόμενων διαταραχών λυσοσωμικής αποθήκευσης (υπερβολική συσσώρευση..

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ

Συγκριτικό πλεονέκτημα του ΙΝΓΚ

Ο συνδυασμός εκπαίδευσης, έρευνας και ιατρικών υπηρεσιών είναι το χαρακτηριστικό, το οποίο δίνει στο ΙΝΓΚ ένα ξεχωριστό κύρος στο χώρο της..

ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΝΓΚ

Διαγωνισμός για το νέο κτήριο

Το ΙΝΓΚ προκήρυξε στις 30 Ιουλίου 2022 δημόσιο διαγωνισμό για την ανέγερση του νέου κτηρίου του με προθεσμία υποβολής προσφορών μέχρι τις 29/9/22.

Subscribe

You can unsubscribe at any time

view in browser
Developed By Dynamic Works | Powered By EasyConsole CMS