Ιούνιος 2020
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πίσω στην καθημερινότητα

Σε ρυθμούς κανονικότητας επιστρέφει σιγά σιγά η Κύπρος αφού κατάφερε να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα την υγειονομική κρίση που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Η σταδιακή άρση των απαγορευτικών μέτρων βρίσκει το ΙΝΓΚ στην πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας για ανασύνταξη το συντομότερο δυνατόν σε όλους τους τομείς προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας.
ENHMEΡΩΣΗ

Στη μάχη κατά της νόσου Huntinghton

Στηρίζοντας την επιστημονική και κοινωνική προσπάθεια που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο, το ΙΝΓΚ συμμετέχει στην εκστρατεία κατά της Νόσου Huntinghton..

ΕΡΕΥΝΑ ΙΤΗΑΝΕΤ

Πηγή πληροφοριών για αιμοσφαιρινοπάθειες

Οι αιμοσφαιρινοπάθειες είναι κληρονομικές ασθένειες που προκαλούνται από αλλαγές στην αιμοσφαιρίνη και αποτελούν τις συχνότερες μονογονιδιακές ασθένειες..

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΣ

Περηφάνεια για την προσφορά του ΙΝΓΚ

Υπερηφάνεια για την πορεία, την ανάπτυξη και τα επιτεύγματα του ΙΝΓΚ, αισθάνονται τέσσερις άνθρωποι που το υπηρέτησαν από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ.

 Γνωρίζεις ότι…

το Εργαστήριο Μοριακής Ιολογίας του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, που έχει ορισθεί ως εργαστήριο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Κύπρο, έχει διεκπεραιώσει τις περισσότερες από τις εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν μέχρι τώρα;

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Νέα Πλατφόρμα AbleBook για ΑμΕΑ

Ονομάζομαι Ανδρέας Βασιλείου και το δύσκολο ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε μόλις ήρθα στον κόσμο πριν ακόμη ανοίξω τα μάτια του. Ο ομφάλιος λώρος της μητέρας..

ΣΧΟΛΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Φυτώριο νέας γενιάς επιστημόνων

Λαμβάνοντας υπόψιν τις μεγάλες προκλήσεις που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας, της Ιατρικής και Βιοϊατρικής Έρευνας το ΙΝΓΚ ίδρυσε τη ΣΜΙΚ. Κύριος σκοπός της..

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Τμήμα Νευρογενετικής του ΙΝΓΚ

Η ιστορία του Τμήματος Νευρογενετικής αρχίζει πριν από τη δημιουργία του ίδιου του ΙΝΓΚ όταν το 1989 έγινε η πρώτη πρόσληψη προσωπικού στην τότε Νευρομυϊκή..

Subscribe

You can unsubscribe at any time

view in browser
Developed By Dynamic Works | Powered By EasyConsole CMS