Τα Νέα Μας

TELETHON 2018 - Μελωδίες Ζωής και i-Fitness Day

TELETHON 2018

 

Μελωδίες Ζωής και i-Fitness Day

 

Το TELETHON παρουσιάζει το κονσέρτο κλασικής μουσικής και Λυρικής όπερας “Μελωδίες Ζωής”, την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Τέσσερις διακεκριμένοι Ρώσοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα εξαίσιο ρεπερτόριο με ψηλές απαιτήσεις σε μια μοναδική παράσταση.  Το κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7:30 το βράδυ στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας. Μετά το κοντσέρτο θα προσφερθεί κοκτέιλ. Η είσοδος είναι 20 ευρώ το άτομο και μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια καλώντας στο 99 122 472.  Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON.

Η επιλογή του ρεπερτορίου είναι τέτοια που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς της κλασσικής μουσικής. Μια μουσική πανδαισία με έργα των Mozart, Bach, Chopin, Vivaldi, Donizetti, Listz και άλλους.  Το κοντσέρτο φιλοξενεί η Ελληνική Τράπεζα. 


_________

i-Fitness Day 6


Το “i-Fitness Day” είναι μια ετήσια  φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γυμναστική.  Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν να γυμναστούν και μάλιστα από τους επαγγελματίες εγκεκριμένους εκπαιδευτές της LesMills Κύπρου.

Το ποσό συμμετοχής θα είναι 9 ευρώ το άτομο και στο χώρο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθεί στο TELETHON.  

Επίσης, στο χώρο θα λειτουργεί οργανωμένος παιδότοπος με την επίβλεψη αδειούχου νηπιαγωγού και δωρεάν face-painting. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Facebook i Fitness Day ή καλώντας το 99 663 255.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Morfou Karate ΜΜΑ Fitness by Ice Man και το European University Cyprus.  

Κύριοι υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι : LP Franceskides, εισαγωγείς των ελαστικών Michelin, η εταιρία Vasos Eliades, εισαγωγείς του φυσικού μεταλλικού νερού Vittel, τα καταστήματα αθλητικών ειδών Famous Sports, και η εταιρία Χαραλαμπίδης-Κρίστης.

Την εκδήλωση στηρίζει η LesMills Cyprus με τα μοναδικά προγράμματα γυμναστικής και τους εκπληκτικούς γυμναστές της.

Related Articles
Telethon