News & Events

TELETHON, Φιλανθρωπική Τόμπολα με πλούσια δώρα

Occhio Residence, Λευκωσία, Κυριακή 14 Απριλίου 4μ.μ. - 7μ.μ.

Ένα ευχάριστο Κυριακάτικο απόγευμα υπόσχονται το TELETHON και το Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ.  Ένα απόγευμα στο πολυτελές περιβάλλον του Occhio Residence όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τον καφέ τους μαζί με εύγεστα εδέσματα, και βέβαια θα προκαλέσουν την τύχη τους με μια διασκεδαστική τόμπολα.  

Η είσοδος θα είναι €10 το άτομο και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο TELETHON.  Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 παιχνίδια και στο χώρο θα διατίθενται καρτέλες για την τόμπολα προς  €5. 

Τα δώρα των τυχερών θα είναι πλούσια με τα μεγαλύτερα δώρα να είναι τριήμερες διαμονές σε πολυτελή παραλιακά ξενοδοχεία. 

Ευχαριστούμε το Occhio Residence  για την αφιλοκερδή φιλοξενία που προσφέρει για την εκδήλωσή μας.  Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης που είναι οι Kazamias Group of Companies, το Ζαχαροπλαστείο Napolitana και η ηλεκτρονική εφημερίδα REPORTER.  Επίσης, ευχαριστούμε τους δωροθέτες για τα δώρα που μας πρόσφεραν οι οποίοι είναι: Coral Beach Hotel, Thalassa Hotel, Cavo Maris Hotel, CPO Papaellinas, Laser Beauty Clinics, Lala Panayi Beauty Consultants, Impophar, Vassos Eliades - Nespresso, Magic Step Boutique, Οπτικός Οίκος Οραθήναι και MPM Distributors-Ρολόγια Swatch.   


 

 

 

 

 

 

 

 

Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!

To The i-Fitness Day διοργανώνεται και φέτος για 11η χρονιά, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως στη Λευκωσία, στηρίζοντας και φέτος το TELETHOΝ! Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, είναι αφιερωμένη στη γυμναστική και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και για μια οικογένεια που επιθυμεί να περάσει μια ευχάριστη μέρα με παιχνίδι και δραστηριότητες για παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.  Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν για τη στήριξη του TELETHON και του έργου του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Η δράση στο i-Fitness Day 2024 θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής (28/4), με τα παιχνίδια γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία μετά την περσινή θετική ανταπόκριση από το κοινό, επιστρέφουν και φέτος ακόμα πιο οργανωμένα. Πρόκειται για ομαδικά παιχνίδια, στα οποία μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες τριών ατόμων και άνω. Θα ακολουθήσουν ομαδικές τάξεις εκγύμνασης με επιλογές για  όλες τις προτιμήσεις, όπως ασκήσεις για γλουτούς και κοιλιακούς, κινήσεις διαφόρων πολεμικών τεχνών, ασκήσεις με βάρη, κυκλική προπόνηση, χορευτικό πρόγραμμα Zumba και διάφορα άλλα.  Επίσης, θα διεξαχθούν και επιδείξεις Καράτε. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα είδη γυμναστικής, ενώ θα προσφέρονται και προγράμματα γυμναστικής για παιδιά.  Επιπρόσθετα, άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα διοργανώσει η ομάδα «Λαμπερά Αστεράκια» η οποία θα απασχολεί τα παιδιά στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί εστιατόριο που θα προσφέρει σνακ και γεύματα σε προσιτές τιμές. 

Το ποσό συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook Telethon Cyprus. Για προκρατήσεις συμμετοχών, μπορείτε να καλέσετε στο 99 663 255.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις  σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντινουπόλεως στη Λευκωσία, οδός Τρίτωνος 30, 2039 Στρόβολο. 

Μεγάλος χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Το i-Fitness Day 2023 διοργανώνουν το Morfou karate/MMA Academy by Iceman. Κύριοι υποστηρικτές είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Vittel, η Αλυσίδα καταστημάτων Famous Sports και η MCM digital prints.

Related Articles
Telethon