Τα Νέα Μας

TELETHON, Αντίστροφη μέτρηση για το 2018

Με την πραγματοποίηση και της τελευταίας εκδήλωσης του TELETHON 2017 που ήταν το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», ολοκληρώθηκε επιτυχώς ακόμα μια χρονιά για τον φιλανθρωπικό μας θεσμό.

Με την πραγματοποίηση και της τελευταίας εκδήλωσης του TELETHON 2017 που ήταν το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», ολοκληρώθηκε επιτυχώς ακόμα μια χρονιά για τον φιλανθρωπικό μας θεσμό.   Το φιλανθρωπικό ταξίδι του TELETHON στο γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και οι συμμετέχοντες επέστρεψαν ενθουσιασμένοι. Το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας» πραγματοποιήθηκε για δέκατη-τρίτη συνεχή χρονιά, και φέτος με χορηγό την Πετρολίνα και τη θυγατρική της εταιρία PPT Aviation Services Ltd. Οι ταξιδιώτες του TELETHON απόλαυσαν την κοσμοπολίτικη βρετανική πρωτεύουσα πόλη που ήταν γιορτινά στολισμένη και αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να επισκεφθούν αξιοθέατα αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους. Ευχαριστούμε τον χορηγό και τους υποστηρικτές μας, που έκαναν, για ακόμα μια φορά, το ταξίδι μας πραγματικότητα. Χορηγός η Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρία PPT Aviation services. Υποστηρικτές: COBALT, Louis Travel και Hermes Airports.

 

Προγραμματισμός για το 2018

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του Telethon 2017 έχει σημάνει η αντίστροφη μέτρηση για τον προγραμματισμό για 2018 και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πιο πολύτιμο συστατικό στοιχείο του TELETHON είναι ο εθελοντισμός. Γι’ αυτό απευθύνουμε έκκληση σε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συμβάλουν στο στόχο του φιλανθρωπικού μας θεσμού, να επικοινωνήσουν μαζί μας. Η βοήθεια που λαμβάνουμε από τους εθελοντές μας είναι ουσιαστική για την ύπαρξη του θεσμού. Για άμεση επικοινωνία με το γραφείο του TELETHON, μπορείτε να καλέσετε στο 22 392608.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles
Telethon