News & Events

TELETHON, Γεμάτη εκδηλώσεις αγάπης η ατζέντα μας!

Καλλιτεχνική έκθεση για το TELETHON 

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης «Αγκαλιά Αγάπης». Τα εγκαίνια τέλεσε η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη. Ήταν μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική έκθεση όπου ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ζωγράφοι και καλλιτέχνες, καθώς και μέλη συνδέσμων ασθενών, είχαν εκθέσει τα έργα τους με το μήνυμα πως η τέχνη μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.  
Τα έσοδα από την εκδήλωση έχουν ξεπεράσει τις 3500 ευρώ, ποσό το οποίο θα στηρίξει τον φιλανθρωπικό μας θεσμό.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τα έργα τους για την έκθεση αυτή.  Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου που συνείσφεραν στη διοργάνωση και την συνάδελφο Μαρία Έλληνα που είχε την ιδέα της εκδήλωσης.   

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Ζαχαροπλαστεία ΑΡΙΣΤΟΝ και Τσάνταλι Catering για την στήριξη τους, και την Αννίτα Έλληνα MI Studios, για την συνεισφορά της στην δημιουργία του διαφημιστικού υλικού.

 

 

 

 

 

Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας 2020 

Για ακόμα μια χρονιά το TELETHON και οι εταιρίες PETROLINA  και  PTT Aviation Services  θα πραγματοποιήσουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».

Φέτος το TELETHON θα πετάξει με τα φτερά της Cyprus Airways με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, από 6-10 Μαΐου 2020. Η τιμή του πακέτου είναι 345 ευρώ το άτομο με τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Louis Travel στον αριθμό 7777 8555. 

Το πακέτο περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 23 κιλών, διαμονή για τέσσερα βράδια με πρόγευμα σε δίκλινο δωμάτιο, ξενάγηση στη πόλη με ξεναγό, μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο και όλους τους φόρους.

Για να κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο ενδιαφέρον, οι διοργανωτές προτείνουν δύο μοναδικές εκδρομές στα Μετέωρα και στη Βεργίνα με μόνο 55 ευρώ το άτομο.

Το ταξίδι γίνεται εφικτό χάρη στην διαχρονική στήριξη της η PETROLINA και της συνδεδεμένης της εταιρείας PPT AVIATION SERVICES LTD.  
 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας, τόσο στους χορηγούς μας όσο και στους υποστηρικτές του Ταξιδιού που είναι οι Louis Travel, Cyprus Airways και Hermes Airport, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου

TELETHON από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Συνδέσμο Μυοπαθών Κύπρου


The i-Fitness Day 

Το «i Fitness Day», είναι μια ετήσια  φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γυμναστική. Απευθύνεται σε όλους, παιδιά και μεγάλους, είτε αυτοί είναι γυμνασμένοι είτε δεν είναι και τόσο γυμνασμένοι…    

Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος, με την ευκαιρία αυτή, θα κηρύξει στις 1μ.μ. την έναρξη των εκδηλώσεων του TELETHON 2020.  Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, Αντρέας Βασιλείου.  

Αυτό που υπόσχονται οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες, είναι μια ευχάριστη μέρα με κίνηση, ρυθμό και άσκηση για όλη την οικογένεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν να γυμναστούν και μάλιστα από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές.  Παράλληλα θα προσφέρονται ειδικά προγράμματα γυμναστικής για παιδιά κάθε ηλικίας.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.

Το ποσό συμμετοχής θα είναι 9 ευρώ το άτομο, και στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON.  

Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί οργανωμένος παιδότοπος με επίβλεψη και δωρεάν face-painting. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Facebook, The i Fitness Day ή καλώντας το 99 663 255.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Morfou Karate ΜΜΑ Fitness by Ice Man και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.     

Κύριοι υποστηρικτές, τα Τσιμεντοποιία Βασιλικού, το φυσικό μεταλλικό νερό VITEL και τα καταστήματα Reebok-Famous Sports.

Μεγάλος χορηγός Telethon, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

 

Μελωδίες Ζωής 

Για τρίτη συνεχή χρονιά το TELETHON διοργανώνει το κονσέρτο «Μελωδίες Ζωής», όπως πάντα στο χώρο υποδοχής στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας. Ένα καλλιτεχνικό συναπάντημα όπου επαγγελματίες μουσικοί και μη, θα παρουσιάσουν ένα εξαίσιο ρεπερτόριο.  
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 7μ.μ., Την καλλιτεχνική επιμέλεια της, ανέλαβε εθελοντικά η κυρία Παμπίνα Θεμιστοκλέους.
Με ψηλές απαιτήσεις στο ρεπερτόριο, οι καλλιτέχνες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό.  Ένα ευρύ ρεπερτόριο το οποίο θα περιλαμβάνει, κλασσικά αριστουργήματα, μεγάλες στιγμές των μιούζικαλ μέχρι αξιόλογα κομμάτια Jazz και αξέχαστες δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση μας αφιλοκερδώς.  Με την συνεισφορά τους η εκδήλωση δεν θα έχει έξοδα και έτσι όλα τα έσοδα της θα διατεθούν στο TELETHON.  
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Τράπεζα για τη διαχρονική της συνεισφορά της εκδήλωση η οποία είναι ουσιαστική για την υλοποίηση της.

 

Σαφάρι 2020 για το TELETHON

Μια συναρπαστική μέρα θα περάσουν όσοι λάβουν μέρος στο TELETHON Σαφάρι 2020. Το Σαφάρι διοργανώνεται από τον  Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου Εκτός Δρόμου «Το Αγρινό» τη Κυριακή 29 Μαρτίου.  Το Σαφάρι θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό στις 8:30π.μ.  
Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή μέσα στα βουνά της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου.  Σίγουρα κάποια σημεία της διαδρομής θα αποτελούν ‘πρόκληση’ για τους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να εφαρμόσουν τις ικανότητες τους οδηγώντας ένα 4Χ4.  Πρωταρχική μέριμνα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια.  Στα δύσκολα σημεία θα υπάρχει καθοδήγηση καθώς και οδική ασφάλεια και σε καμιά περίπτωση δε θα επιτραπούν επικίνδυνες μανούβρες.

Το Σαφάρι είναι μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε γραφικές διαδρομές και να απολαύσετε, με τη παρέα ή την οικογένεια σας, σπάνια τοπία και ομορφιές της κυπριακής φύσης. 

Η τιμή συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο.  Συστήνεται όπως το αυτοκίνητο με το οποίο θα λάβετε μέρος στην εκδήλωση να είναι 4Χ4.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνονται διαλείμματα για ξεκούραση και φαγητό.  

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 99122472

Διοργανωτές Ο  «Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Εκτός Δρόμου ΤΟ ΑΓΡΙΝΟ» 

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση Σίγμα

Related Articles
Telethon