News & Events

Όλα έτοιμα για τη μουσική βραδιά στο Προεδρικό

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την 12η Ιουνίου, ημέρα πραγματοποίησης της μουσικής βραδιάς που διοργανώνει το TELETHON στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.
 
Η Commandaria Orchestra υπό την διεύθυνση του μαέστρου Francis Guy, θα παρουσιάσει την γκαλά συναυλία «Μια πόλη κάτω από τα αστέρια» στο Προεδρικό Μέγαρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα αποσπάσματα από τον μαγικό κόσμο της όπερας καθώς επίσης έργα του ευρύτερα κλασσικού ρεπερτορίου. 
 
Τα σολιστικά μέρη ερμηνεύουν καταξιωμένοι σολίστ όπως ο Δημήτρης Ναλμπάντης, η νεαρή ταλαντούχα σοπράνο Ester Ustaeva και η μετζοσοπράνο Tatiana Kokoreva.  Ιδιαίτερη σημασία στο πρόγραμμα έχει η συμμετοχή της πιανίστα Tatiana Stupak και του κλαρινετίστα  Γιώργου Γεωργίου.
 
Η εκδήλωση αρχίζει στις 8μ.μ. με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 9μ.μ. το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο για το κονσέρτο.
 
Το σημαντικό αυτό καλλιτεχνικό και κοινωνικό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, επίτιμης προστάτιδας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
 
Η τιμή εισόδου είναι 60 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι την Πέμπτη, 8 Ιουνίου. 
 

Τηλεμαραθώνιος από την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Η μεγάλη μαραθώνια εκπομπή του TELETHON θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου από τις 9 μέχρι τις 11 το βράδυ.  Και φέτος ο τηλεμαραθώνιος θα ενταχθεί στο πλαίσιο της εκπομπής «Παραδοσιακή Βραδιά»  και θα έχει τον ειδικό τίτλο «Παραδοσιακή Αγκαλιά». Οι παραγωγοί της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ εργάζονται ώστε και η φετινή εκπομπή να πλημυρίσει τις οθόνες με ανθρωπιά, ευαισθησία και αγάπη.  


Τουρνουά Φούτσαλ Telethon 2019

Είχαμε τους πιο δυνατούς παίκτες και έτσι το TELETHON ήταν και πάλι νικητής. 
Η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου και το TELETHON διοργάνωσαν  το καθιερωμένο τουρνουά Φούτσαλ την Κυριακή 19 Μαΐου στα γήπεδα του Δήμου Στροβόλου στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση ήταν κάτω από την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας  Κύπρου Μιχαηλίδη και πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του τέως Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά φούτσαλ, ο Αρχηγός Αστυνομίας έκανε τις απονομές των μετάλλων. 

Πρώτη αναδείχτηκε η ομάδα της Μονάδας Προεδρικής Φρουράς λαμβάνοντας το κύπελλο του τουρνουά. Δεύτερη αναδείχτηκε η ομάδα  «Οι Νέοι και ο Ωραίος» μια ομάδα εθελοντών που συστάθηκε ειδικά για το τουρνουά. 

Εμείς ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά καθώς όλες συνεισέφεραν ισότιμα στο φιλανθρωπικό μας θεσμό.  
Την εκδήλωση στηρστήριξαν ο Δήμος Στροβόλου και η εταιρία Α/φοί Λανίτη.

 

Εισφορά της ΣΕΚ στο TELETHON

Το Ελεύθερο Εργατικό Κέντρο ΣΕΚ Λευκωσίας-Κερύνειας εισέφερε το ποσό των 300 ευρώ στο φιλανθρωπικό θεσμό του TELETHON. Την εισφορά της συντεχνίας επέδωσε στο Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού ο αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας του Ελεύθερου Εργατικού Κέντρου ΣΕΚ Λευκωσίας/Κερύνειας, κ. Παντελής Κούμας. Και φέτος η εισφορά γίνεται με την ευκαιρία της διεθνούς ημέρας νοσηλευτών, την οποία η ΣΕΚ αποφάσισε να τιμήσει στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας με μυοπάθεια.

 
 
 
 
   
Related Articles
Telethon