News & Events

TELETHON, Μαρτάκια, ζωγραφική και μουσική!

Ένα «Μαρτάκι» αφιερωμένο στο ΤELETHON!
Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το φετινό βραχιόλι του Μάρτη! Για τέταρτη χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς νωρίς την εμφάνιση τους με μια συλλεκτική έκδοση, φτιαγμένα με αγάπη από τη συνάδελφο Μαρία Λαγού.
Το 2020 θέλουμε να είναι γεμάτο φως και θετική ενέργεια, γι’ αυτό ο ήλιος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το «Μαρτάκι – γούρι» μας. Ένα «Μαρτάκι» αλλιώτικο, γεμάτο φως, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά, το οποίο μπορεί να φορεθεί ολόχρονα για να μας θυμίζει τη σημασία της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αγάπης. Αυτή τη χρονιά ας γεμίσουμε την καρδιά μας φως!
Γίνετε λοιπόν και εσείς ηλιαχτίδες, φορέστε το βραχιόλι σας με περηφάνια και δώστε Φως, δώστε Δύναμη και Ελπίδα στο συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.  Στηριζόμαστε σε σας! 
Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε το Μαρτάκι να φτάσει παντού! Φορέστε το «Μαρτάκι» | Μιλήστε για το «Μαρτάκι» | Βγάλτε  Selfies | Ανεβάστε Stories, κάντε Posts και Shares στο Facebook & Instagram | Κάντε Tag: Mia Lagou και Telethon | Χρησιμοποίησε τα Hashtags:  #telemartis2020, #2020iliaxtides #telethoncyprus   
Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διατίθεται σε χρυσό και ασημένιο χρώμα, στην τιμή των €6 και τα καθαρά έσοδα του θα διατεθούν  στο TELETHON.  Στη συσκευασία θα βρείτε 2 βραχιόλια: το παραδοσιακό σχοινάκι του Μάρτη και το συλλεκτικό βραχιόλι/γούρι του TELETHON για το 2020.
Ευχαριστίες για τη συνεισφορά τους στο τυπογραφείο Κώνος, στο Precious moments photography by Yiannos, αλλά και στους πολλούς εθελοντές που αγκάλιασαν την ιδέα αυτή.
Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε: 22392610 | 22392608 | 22392815   [email protected] | www.cing.ac.cy/telethon και στα πιο κάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
 
Καλλιτεχνική έκθεση «μια αγκαλιά αγάπης»
Το TELETHON θα παρουσιάσει στο κτίριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής μια ιδιαίτερη εικαστική δραστηριότητα, στην οποία όπου ερασιτέχνες καλλιτέχνες, μέλη συνδέσμων ασθενών αλλά και επαγγελματίες καλλιτέχνες, θα εκθέσουν τα έργα τους με το μήνυμα πως η τέχνη, μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.  
Η έκθεση έχει τίτλο, «Μια αγκαλιά αγάπης» και θα λειτουργήσει ως γέφυρα στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις των ανθρώπων.  
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, η οποία θα τελέσει και τα εγκαίνια της έκθεσης,  την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου.
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο TELETHON.  Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου έχουν συνεισφέρει εθελοντικά με την εργασία τους για την διοργάνωση της εκδήλωσης.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη συνάδελφο Μαρία Έλληνα για τη συνεισφορά της στον συντονισμό της διοργάνωσης, τα Ζαχαροπλαστεία ΑΡΙΣΤΟΝ για την στήριξη τους και την Αννίτα Έλληνα για την συμβολή της στην δημιουργία του διαφημιστικού υλικού.
 
 
 
 
 
Σαφάρι του TELETHON
Είμαστε έτοιμοι για περιπέτεια και σας προκαλούμε να συμμετάσχετε στο Σαφάρι του TELETHON.  
Οδήγησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, και απόλαυσε μια σπάνια, πανέμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος της Επαρχίας Λεμεσού και Πάφου.
TELETHON Σαφάρι, τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με αφετηρία τη Λεμεσό.
Για πληροφορίες στο 99 122472.
Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο, και όλα τα έσοδα για το TELETHON.
Διοργανωτές Ο  «Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Εκτός Δρόμου ΤΟ ΑΓΡΙΝΟ».
 
 
 
Μελωδίες Ζωής 
Κονσέρτο για το TELETHON 
Ένα καλλιτεχνικό συναπάντημα όπου ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα εξαίσιο ρεπερτόριο.  
Για τρίτη συνεχή χρονιά το TELETHON διοργανώνει το κονσέρτο «Μελωδίες Ζωής», όπως πάντα στο χώρο υποδοχής στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 7μ.μ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ανέλαβε εθελοντικά η μουσικός παραγωγός του ΡΙΚ, Παμπίνα Θεμιστοκλέους.
Με ψηλές απαιτήσεις στο ρεπερτόριο, οι καλλιτέχνες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό.  Ένα ευρύ ρεπερτόριο το οποίο θα περιλαμβάνει, κλασσικά αριστουργήματα, μεγάλες στιγμές των μιούζικαλ μέχρι αξιόλογα κομμάτια Jazz και αξέχαστες δημιουργίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Τράπεζα για τη διαχρονική της συνεισφορά της εκδήλωση η οποία είναι ουσιαστική για την υλοποίηση της.
Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από την περσινή διοργάνωση.
 
 
 
Καφές και Τόμπολα
Σας προσκαλούμε για περάσουμε ένα χαλαρό απόγευμα με καλή παρέα, και ποιος ξέρει, ίσως είστε εσείς οι τυχεροί της φιλανθρωπικής μας τόμπολας.
Καφές και Τόμπολα την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 5μ.μ. στο μοναδικό περιβάλλον του Occio Residence, Λευκωσία.  Τα εισιτήρια διατίθενται προς 10 ευρώ. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δωροθέτες μας που είναι οι, Πετρολίνα, Impophar, Louis Travel, Saint Raphael Hotel, M. Papasavva Spa & Beauty.
Ευχαριστίες επίσης θα θέλαμε να δώσουμε σε όσους στήριξαν την εκδήλωση μας.  
Για πληροφορίες στο 99 122472
 
      
 
Related Articles
Telethon