Πιστεύουμε στην αξία της προσφοράς

Goal
€3000

77% collected

77% Complete
15 Donations Made!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Created by

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

About the Cause

Στον Κεραυνό, πιστεύουμε βαθιά στην αξία της αφοσίωσης και του αγώνα για την επίτευξη των στόχων μας. Σε κάθε παιχνίδι, δείχνουμε το πάθος και την επιμονή που απαιτούνται για να είμαστε πρωταγωνιστές. Τώρα, εστιάζουμε την ενέργεια και την προσοχή μας σε μια ακόμα σημαντική πρόκληση: την υποστήριξη του θεσμού του Telethon.

 

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, στοχεύουμε να παρέχουμε ουσιαστική υποστήριξη σε άτομα που πάσχουν από μυοπάθειες και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου για έρευνα και εξεύρεση θεραπειών για γενετικές και νευρολογικές διαταραχές. Αντιμετωπίζουμε αυτό το εγχείρημα με την ίδια αποφασιστικότητα και δύναμη που δείχνουμε στο παρκέ. Η ενότητα και η αλληλεγγύη που μας διακρίνουν ως ομάδα και ως Σωματείο, είναι τα εργαλεία μας για να υπερβούμε κάθε εμπόδιο.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη στήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να φέρουμε ελπίδα σε όσους την έχουν ανάγκη. Μαζί, ως μια μεγάλη οικογένεια, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας, αποδεικνύοντας πως το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατόν όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό.

15 Donations Made!