Οκτώβριος 2021
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
Στο πλευρό του Ινστιτούτου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Eξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε την επιστημονική δουλειά που γίνεται στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Ινστιτούτο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα.
ΕΡΕΥΝΑ

Duchenne, ο εχθρός των μυών

Η Μυϊκή Δυστροφία Duchenne είναι μια γενετική εκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει προοδευτικά τους μύες σε ολόκληρο το σώμα προκαλώντας αδυναμία και αυξανόμενη..

ΣΧΟΛΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Υποδοχή φοιτητών για 10η χρονιά!

Στις 16 Σεπτεμβρίου η ΣΜΙΚ υποδέχτηκε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στα προγράμματα MSc και PhD στην καθιερωμένη εκδήλωση υποδοχής τη 10η στη σειρά.

TELETHON

Μουσική σύμπραξη ανθρωπιάς

Eξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συναυλία που διοργάνωσε το Telethon με την υπέρλαμπρη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα και τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου.

 Γνωρίζεις ότι…

Το Κέντρο Νευρομυϊκών Παθήσεων-κλινική μυϊκής δυστροφίας του ΙΝΓΚ ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων όπως οι μυοπάθειες και μυϊκές δυστροφίες, η νόσος κινητικού νευρώνα, η μυασθένεια και οι περιφερικές νευροπάθειες, ενώ υποστηρίζεται από μοναδικά στην Κύπρο εργαστήρια ηλεκτρομυογραφήματος, νευροπαθολογίας, νευρογενετικής, βιοχημείας, κ.α.;

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού

Το ΙΝΓΚ αναγνωρίζει ότι ο άνθρωπος είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για την επιτυχία του και την επίτευξη της αποστολής και του οράματός του έχοντας..

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Μια σταγόνα αίμα σώζει ζωές

Ο Προληπτικός Έλεγχος Νεογνών, είναι μια σειρά εξετάσεων που γίνονται στα νεογνά για την ανίχνευση νοσημάτων τα οποία συνήθως δεν έχουν εμφανή..

ΕΡΕΥΝΑ

Η προέλευση Μαρωνιτών-Αρμενίων

Οι φυλογεωγραφικές μελέτες μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την καταγωγή ενός πληθυσμού, συσχετίζοντας τα ιστορικά..

Subscribe

You can unsubscribe at any time

view in browser
Developed By Dynamic Works | Powered By EasyConsole CMS