Ιούνιος 2019
TELETHON
Όλα έτοιμα για τη μουσική βραδιά στο Προεδρικό

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την 12η Ιουνίου, ημέρα πραγματοποίησης της μουσικής βραδιάς που διοργανώνει το TELETHON στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Η Commandaria Orchestra υπό την διεύθυνση του μαέστρου Francis Guy, θα παρουσιάσει την γκαλά συναυλία «Μια πόλη κάτω από τα αστέρια» στο Προεδρικό Μέγαρο.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ JEAN-ERIC PAQUET

Εύσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Ινστιτούτο

Εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητες του ΙΝΓΚ δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Έρευνας και Καινοτομίας της ΕΕ Jean-Eric Paquet.

ΕΡΕΥΝΑ

Eξατομικευμένη θεραπεία β-θαλασσαιμίας

Η β-θαλασσαιμία αποτελεί μία από τις πιο συχνές μονογονιδιακές ασθένειες παγκοσμίως. Προκαλείται από μεταλλάξεις στο γονίδιο..

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Τα τρία C της επιτυχίας στο FameLab

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έκανα το μάστερ μου στη ΣΜΙΚ πάνω στην Ιατρική Γενετική το οποίο είχε σχέση με την Επιληψία.

 Γνωρίζεις ότι…

Ο φιλανθρωπικός θεσμός Telethon διοργανώνεται για 26η χρονιά στην Κύπρο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου με σκοπό τη στήριξη και συμπαράσταση των ασθενών που πάσχουν από νευρομυϊκές και γενετικές παθήσεις;

ΝΟΣΟΣ HUNTINGHTON

To Ινστιτούτο στην πρώτη γραμμή

Με μπλε και μωβ χρώματα φωτίστηκε το κτίριο του ΙΝΓΚ, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Νόσο Huntinghton.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ»

Διάκριση στη δρ Κυριακή Μιχαηλίδου

Στη δρ Κυριακή Μιχαηλίδου απονεμήθηκε το βραβείο «Πάνος Ιωάννου» για το 2018 το οποίο θεσμοθέτησε το ΙΝΓΚ στη μνήμη του Πάνου Ιωάννου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΜΙΚ

Πρωτιά για Λανίτειο και Παγκύπριο

Η ΣΜΙΚ διοργάνωσε δύο σημαντικούς διαγωνισμούς στο πλαίσιο της στρατηγικής για την επικοινωνία σημαντικών μηνυμάτων προς την κοινωνία.

Subscribe

You can unsubscribe at any time

view in browser
Developed By Dynamic Works | Powered By EasyConsole CMS