Απρίλιος 2018
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΔ
Ανανεώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΚΔ και ΙΝΓΚ για την ταυτοποίηση αγνοουμένων και πεσόντων

Ανανέωση της Συμφωνίας για ταυτοποίηση οστών αγνοουμένων και πεσόντων υπεγράφη πριν από λίγες μέρες μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ιδρύματος Ερευνών για τη Μυϊκή Δυστροφία, του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ).
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στα σκαριά το νέο κτίριο του ΙΝΓΚ

Το ΙΝΓΚ προκήρυξε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανέγερση του νέου του κτιρίου το οποίο θα κατασκευαστεί δίπλα από το υφιστάμενο κτίριό του.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ζώντας με τη μυασθένεια Gravis

Καθώς οι τροχοί του αυτοκινήτου καταπίνουν τα χιλιόμετρα της ασφάλτου Πάφου-Λεμεσού με τιμονιέρη το σύζυγό μου Σωτήρη, ξαφνικά ο δρόμος μπροστά

EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόληψη της Αταξίας Friedreich

Έχουν συμπληρωθεί 8 χρόνια εφαρμογής του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης για την Αταξία Friedreich. Εξετάστηκαν 2300 άτομα και εντοπίστηκαν 175...

 Γνωρίζεις ότι…

Η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου και τα προγράμματα που προσφέρει είναι διαπιστευμένα από τις αρμόδιες Αρχές της Κίνας, της Ιορδανίας και του Ομάν. Επίσης, η Σχολή μας έχει αξιολογηθεί και κατέχει τον Χάρτη Erasmus για την Ανώτατη Εκπαίδευση (ECHE).

ΕΡΕΥΝΑ

Το Σύνδρομο ΜΕΝ2 στην Κύπρο

Το σύνδρομο της Πολλαπλής Ενδοκρινούς Νεοπλασίας τύπου 2 (ΜΕΝ2) κληρονομείται με τον αυτοσωματικό επικρατούντα χαρακτήρα και οφείλεται σε μεταλλάξεις...

ΣΧΟΛΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

6ος Διαγωνισμός Genius Genetics

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το ΙΝΓΚ και τη ΣΜΙΚ ο 6ος Παγκύπριος διαγωνισμός γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

TELETHON

Στο ΙΝΓΚ η παράσταση Dystopia

Η φιλόλογος και καλλιτέχνης Μαριάννα Παφίτη με την αφιλοκερδή προσφορά των συνεργατών της θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση Dystopia: Il Paradiso.

Subscribe

You can unsubscribe at any time

view in browser
Developed By Dynamic Works | Powered By EasyConsole CMS