Σεμινάριο Αφήγησης παραμυθιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο «Μια φορά και έναν καιρό» δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου λόγο ασθενείας της κυρίας Μαρίας Κάνθερ. Σε περίπτωση μεταφοράς της ημερομηνίας του σεμιναρίου, θα εκδώσουμε εκ νέου ανακοίνωση.

Μια φορά και έναν καιρό…
Σεμινάριο Αφήγησης παραμυθιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο «Μια φορά και έναν καιρό» δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου λόγο ασθενείας της κυρίας Μαρίας Κάνθερ.  Σε περίπτωση μεταφοράς της ημερομηνίας του σεμιναρίου, θα εκδώσουμε εκ νέου ανακοίνωση.  

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο διοργανώνει το TELETHON με την αφιλοκερδή συνεισφορά της συγγραφέα Μαρίας Κάνθερ.  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρες 11π.μ. – 12:30μ.μ.  στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.  Η Μαρία Κάνθερ είναι ραδιοφωνική παραγωγός, συγγραφέας παραμυθιών, δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού με Master στις θεατρικές σπουδές. 

Στο σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν όλα εκείνα τα στοιχεία και τεχνικές που χρειάζονται για μια σωστή αφήγηση.  Η σωστή αφήγηση μπορεί να αναδείξει όποιο κείμενο, διήγημα ή παραμύθι θέλουμε να μεταδώσουμε. Ένα παραμύθι γίνεται πιο μαγικό όταν ο αφηγητής έχει τις γνώσεις πώς να το διαβάσει σωστά.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι μόνο 20 ευρώ, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON.

 

 

Related Articles
Telethon