Άριες του Rossini στο Προεδρικό Μέγαρο

Συναυλία για το TELETHON με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μουσική βραδιά που διοργανώνει το TELETHON και η Ιταλική Πρεσβεία στην Κύπρο, την Τετάρτη 13 Ιουνίου. 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα παρουσιάσει το κονσέρτο «Rossini Gala Opera», που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες άριες του συνθέτη Gioachino Rossini καθώς και άλλες μεγάλες  μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας. H Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Jens Georg Bachmann θα πλαισιώνεται από τέσσερις καταξιωμένους Ιταλούς τραγουδιστές της Accademia Rossiana di Pasaro, τη σοπράνο Francesca Tassinari, τον βαρύτονο Daniele Antonangeli, τη μετζοσοπράνο Martiniana Antonie και τον τενόρο Pietro Adaini. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 9μ.μ. το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο όπου θα παρακολουθήσει το κονσέρτο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και της πρώτης κυρίας  Άντρης Αναστασιάδη.

Η τιμή εισόδου θα είναι 60 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν από την ημέρα της εκδήλωσης καλώντας στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τη Πέμπτη, 8 Ιουνίου.  

Related Articles
Telethon