ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2020

Μελωδίες Ζωής - Κονσέρτο για το TELETHON

Φέτος, 15 μουσικοί, επαγγελματίες και μη, ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική και τον συνάνθρωπο παρουσιάζοντας ένα αριστουργηματικό ρεπερτόριο. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά το TELETHON διοργανώνει το κονσέρτο «Μελωδίες Ζωής», όπως πάντα στο χώρο υποδοχής στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 7μ.μ., Την καλλιτεχνική επιμέλεια της, ανέλαβε εθελοντικά η κυρία Παμπίνα Θεμιστοκλέους.

Με ψηλές απαιτήσεις στο ρεπερτόριο, οι καλλιτέχνες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό.  Ένα ευρύ ρεπερτόριο το οποίο θα περιλαμβάνει, κλασσικά αριστουργήματα, μεγάλες στιγμές των μιούζικαλ μέχρι αξιόλογα κομμάτια Jazz και αξέχαστες δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση μας αφιλοκερδώς.  Με την συνεισφορά τους η εκδήλωση δεν θα έχει έξοδα και έτσι όλα τα έσοδα της θα διατεθούν στο TELETHON.  

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Τράπεζα για τη διαχρονική της συνεισφορά της εκδήλωση η οποία είναι ουσιαστική για την υλοποίηση της.

 

   
Related Articles
Telethon