TELETHON 2017

Εκδηλώσεις για το Telethon 2017

Στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Ευή Κριτιώτη, διδακτορική φοιτήτρια της Σχολής Μοριακής Ιατρικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, θα δώσει ιδιαίτερη αξία στη συμμετοχή της στο φετινό Authentic Athens Marathon ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017. Θέλοντας η συμμετοχή της να έχει και ένα ανθρωπιστικό χαρακτήρα, η Εύη ξεκίνησε τη συλλογή εισφορών τις οποίες θα διαθέσει στο TELETHON. Στην εκστρατεία της η Εύη καλεί τους φίλους της αλλά και το κοινό να την στηρίξει στο δικό της φιλανθρωπικό αγώνα.

Όλες οι πληροφορίες στο Facebook: https://www.facebook.com/10kfortelethon/

Εισφορές επίσης μπορούν να γίνονται αυτόματα από το σύστημα πληρωμών της JCC αναγράφοντας στην περιγραφή, την εκδήλωση Athens Marathon.

 

Άλλες εκδηλώσεις για το Telethon 2017:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Πέμπτη 7 – Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Φιλανθρωπικό ταξίδι του TELETHON στο γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο, 7 – 10 Δεκεμβρίου. Ένα μοναδικό ταξιδιωτικό πακέτο για τέσσερις μέρες σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις της Ευρώπης με ημερομηνίες 7 με 10 Δεκεμβρίου 2017.

Η τιμή 390 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνει: 

 

  • Αερομεταφορές με αποσκευή 20 κιλών
  • Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρόγευμα σε δίκλινο δωμάτιο
  • Μεταφορές στο Λονδίνο, Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο
  • Όλοι οι φόροι
Για κρατήσεις και πληροφορίες στη Louis Travel 7777 8555  

Την εκδήλωση χορηγoύν η Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρία PPT Aviation services
Υποστηρικτές: COBALT, Louis Travel και Hermes Airports 

 

ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

Φιλανθρωπική  Παράσταση για το TELETHON

 

Το Συγκλονιστικό και κλασικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ, ζωντανεύει στη σκηνή του Σατιρικού θεάτρου.  

Avant Première, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 8 και 30 το βράδυ. 

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία Ιταλών μεταναστών στη Νέα Υόρκη του 50. Σε σκηνοθεσία Στέλιου Καυκαρίδη. Τιμή εισόδου 15 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. 

Για εισιτήρια στο 99 122 472 

Χορηγός εκδήλωσης η εταιρία ΕΥ 

Υποστηρικτές: Cassoulides master printers και Σατιρικό Θέατρο

 
 

«BREATHE»

Μια ανάσα ζωής από τον Λεωνίδα Χατζημιτσή, μέλος του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Ο Λεωνίδας Χατζημιτσής είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζοντας τον, νιώθεις ήδη ότι κερδίζεις ένα κομμάτι αλήθειας. 

Το βιβλίο του με τίτλο ΒRΕΑΤΗE αποτελεί μια βιωματική κατάθεση. Είναι ένα μονοπάτι που περπατώντας το ανακαλύπτεις πολλά νοήματα της ζωής και μικρές και μεγάλες αλήθειες της ύπαρξής μας και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

Ο Λεωνίδας μετά από το μεγάλο και δημιουργικό ταξίδι του BREATHE είναι γεμάτος με θετικότητα, δυναμισμό και θέληση. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα διανύσει μια συμβολική πορεία από τον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά μέχρι το Μοναστήρι του Μαχαιρά. Θα είναι μια δύσκολη για τον Λεωνίδα διαδρομή, αλλά είναι και ένας στόχος ζωής. Τον Λεωνίδα θα συνοδευόσουν φίλοι και συνάδελφοι του αλλά και κόσμος ο οποίος θέλει να μοιραστεί μαζί του αυτό το κομμάτι χαράς. 

Συνάντηση λοιπόν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά στις 10π.μ. Η επιστροφή από το μοναστήρι του Μαχαιρά θα γίνει με λεωφορεία. Το δικαίωμα συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ, και για κάθε συμμετοχή θα προσφέρεται το βιβλίο του Λεωνίδα, ‘BREATHE’. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 99 122 472.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Other News
winner