TELETHON, Φωτεινή Δάρρα για το TELETHON

Μουσική σύμπραξη ανθρωπιάς για το Telethon


Υπέρλαμπρη η Φωτεινή Δάρρα καθήλωσε το ακρωτήριο με τις απίθανες ερμηνείες της, στη συναυλία που έδωσε με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, το βράδυ της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021, στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Τη μουσική αυτή σύμπραξη,  «Μελωδίες φθινοπωρινής νύχτας», διοργάνωσε το TELETHON, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό θεσμό.   Ακούστηκαν πολλά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου  Ανδρέα Τσελίκα, σε ενορχηστρώσεις του Γιώργου Παπαχριστούδη, ο οποίος συμμετείχε στο πιάνο.  

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου καθώς και άλλοι πολιτικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι, μαζί με το πολυπληθές ακροατήριο. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που έχουν συμβάλει στην οικονομική επιτυχία της εκδήλωσης και την στήριξη του TELETHON.  Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές μας οι οποίοι μας βοήθησαν το βράδυ της παράστασης.  Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας και με αυτό τον τρόπο στήριξε το TELETHON. 

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Χορηγός Εκδήλωσης Όμιλος εταιριών Caramondani
Κύριος Υποστηρικτής η BDSwiss

Υποστηρικτές: Ελληνική Τράπεζα, AstroBank, Dashin Foundation, Charalambides-Cristis, BIZSERVE Consultants, Baker Tilly, Chrysostomides & Co LLC, Cyproman CPM, The Best MCC, Procopiou Medishop, EY,   Agathocleous Group, Petrolina, PPT Aviation Services, KPMG, A. Chrysanthou & Co., ΑΗΚ, CYTA, BRINKS, Flexi Group of Companies, C. Georgiou Lab Supplies, DELOITTE, STS Skali Aglatzias, SoldOut Tickets. 
 

 

e-Donate
Χάρισέ μου ένα χαμόγeλο

Ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικών εράνων εγκαινιάζει  το TELETHON με τη συμμετοχή εννέα αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης και των τεχνών.

Πρόκειται για ατομικούς online εράνους που μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει (άτομο ή οργανισμός), στο πλαίσιο μιας χρονικής περιόδου που επιθυμεί ο ίδιος, με στόχο την ενίσχυση του TELETHON.  Έτσι στην ιστοσελίδα του TELETHON θα εμφανίζεται ο προσωπικός έρανος του ατόμου που τον διοργανώνει, εμπλουτισμένος με φωτογραφίες και ένα γραπτό μήνυμα επιλογής του εθελοντή.  

Το άτομο ή οργανισμός που διοργανώνει τον έρανο, θα διαδώσει την πρωτοβουλία του με τους τρόπους που μπορεί, ώστε οι φίλοι του να συνεισφέρουν online όποιο ποσό επιθυμούν.

Η αυλαία των e-Donations ανοίγει με τη συμμετοχή των Χριστίνα Παυλίδου, Λώρη Λοϊζίδη, Χριστιάνα Αριστοτέλους Αντρέα Δημητρόπουλο, Σταύρο Κυπριανού, Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, Γιώτα Παπαδοπούλου, Tatiana Stupak και Maik Ορφανίδη.  Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα μας.

Στηρίξετε έναν ή περισσότερους από τους συμμετέχοντες, κάνοντας μια εισφορά στον προσωπικό τους ηλεκτρονικό έρανο.  Μπείτε στη σελίδα μας https://www.cing.ac.cy/telethon

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Dynamic Works για τη οργάνωση του λογισμικού.  Ευχαριστίες επίσης στην εταιρία παραγωγής Coffee Films και την JCC Payment Systems για τη στήριξη τους. 

 


Δυο λόγια για το TELETHON

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.

Στηρίζοντας το TELETHON μας δίνετε την ευκαιρία να προσφέρουμε  καλύτερες συνθήκες ζωής στους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας. Εξασφαλίζουμε επίσης πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες. Mέσα από μια σειρά κοινωνικών προγραμμάτων του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, καταφέρνουμε να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής τους. 

Το TELETHON χρηματοδοτεί ακόμα την επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Η επιστημονική έρευνα είναι το σπουδαιότερο μέσο για την εξασφάλιση καλύτερης προοπτικής στον τομέα της υγείας για τις επερχόμενες γενιές.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON : ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ 

Other News
winner