Αποτελέσματα & Τελετή Βραβείων-2ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον»

Τελετή Απονομής Βραβείων-2ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον»

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΝΓΚ, η τελετή απονομής βραβείων του 2ου Διαγωνισμού Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου και της Σχολής, με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον». Ο διαγωνισμός οργανώθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου. Μέγας Χορηγός του διαγωνισμού ήταν η Cyta και Χορηγός Επικοινωνίας η εφημερίδα «η Καθημερινή». Το διαγωνισμό επίσης στήριξε και η ΟΕΛΜΕΚ.
 
Οι νικητές κέρδισαν από ένα ποδήλατο, προσφορά της Cyta και έλαβαν συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά τους και για τον ευφάνταστο τρόπο επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης στα θέματα υγείας και περιβάλλοντος.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Αικατερίνη-Λυδία Παπαδοπούλου από το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας. Στη δεύτερη θέση είναι η μαθήτρια Ροδούλα Σαββίδη από το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους, στην Έμπα Πάφου, ενώ στην τρίτη θέση η μαθήτρια Ιωάννα Μπαλαμαμπανίδου του Παγκύπριου Γυμνάσιου Λευκωσίας.
 
Ο διαγωνισμός έλαβε συμμετοχές από Γυμνάσια και Λύκεια καθώς και από ενήλικες. Η αξιολόγηση των συμμετοχών έγινε από μέλη της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability Committee) του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ και από άλλα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στην τέχνη, λαμβάνοντας υπόψη, ισόποσα, τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα, ιδέα, καινοτομία, περιεχόμενο.
 
 
   
Related Articles
winner