Συγχαρητήρια από την Υπουργό Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης

Απονομή τιμητικών επαίνων από τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου στο προσωπικό που ασχολείται με την εξέταση αστυνομικών τεκμηρίων


Η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ Στέφη Δράκου, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου, κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, κ Ανδρέα Τρύφωνος επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ, Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού και τον Καθ. Μάριο Καριόλου, Διευθυντή του Τμήματος Καρδιαγγειακής Γενετικής και Διευθυντή του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής. 

Σκοπός της εθιμοτυπικής επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της Yπουργού για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και ιδιαίτερα για τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής και τη συνεργασία που υπάρχει με την Αστυνομία Κύπρου όσον αναφορά την εξέταση αστυνομικών τεκμηρίων. Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Υπουργού, ο Αρχηγός της Αστυνομίας απένειμε τιμητικούς επαίνους στο προσωπικό του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής, το οποίο ασχολείται με την εξέταση αστυνομικών τεκμηρίων, ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης του έργου που επιτελεί.

Σε μια σεμνή εκδήλωση, η κ. Δράκου απένειμε τους επαίνους στους Καθ. Φυλακτού και Καριόλου, τους οποίους ευχαρίστησε και συνεχάρη τόσο για το έργο που συνολικά παράγει το Ινστιτούτο όσο και για την ουσιαστική συμβολή του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής στο έργο της Αστυνομίας. 

Ο κ. Παπαθεοδώρου αφού ευχαρίστησε τους Καθ. Φυλακτού και Καριόλου για τη φιλοξενία, εξέφρασε το  θαυμασμό του και την εκτίμηση του προς τον Καθ. Καριόλου και την ομάδα του. «Έχει πολύ καιρό που νιώθαμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το προσωπικό που συμβάλει τα μέγιστα στο έργο της Αστυνομίας και οι έπαινοι αυτοί είναι δείγμα αναγνώρισης και εκτίμησης για την αξιέπαινη δουλειά που κάνετε», είπε.

Ο Καθ. Φυλακτού ευχαρίστησε την Υπουργό και τον Αρχηγό για την αγαστή συνεργασία και ανέφερε ότι «σκοπός τους Ινστιτούτου είναι να υπηρετεί και να εξυπηρετεί την κοινωνία προσπαθώντας πάντοτε να προσφέρουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας για το καλό της χώρας μας. Το Ινστιτούτο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Αστυνομίας προσβλέποντας στη συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας». 

Ο Καθ. Καριόλου με τη σειρά του εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες του προς την Υπουργό και τον Αρχηγό της Αστυνομίας αλλά και προς τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών επισημαίνοντας ότι υπάρχει εξαίρετη συνεργασία.

Η Υπουργός και ο Αρχηγός της Αστυνομίας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής.


11 Νοεμβρίου 2021
Λευκωσία
 

   
Related Articles
winner