Σταθερός υποστηρικτής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου η Eurobank Cyprus Ltd

Αναγνωρίζοντας το πολυδιάστατο και πολυσήμαντο έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), η Eurobank Cyprus Ltd παραμένει σταθερά δίπλα του στηρίζοντας τη μεταπτυχιακή της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ). 

Η Eurobank Cyprus Ltd ως ένας κοινωνικά ευαίσθητος και υπεύθυνος οργανισμός αποδεικνύει έμπρακτα και με το καλύτερο τρόπο τη στήριξή της σε οργανισμούς και θεσμούς, που κύριο στόχο έχουν την ανάπτυξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Από την έναρξη της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου το 2012 η Τράπεζα στέκεται δίπλα της, στηρίζοντάς την σε κάθε της ενέργεια. Συγκεκριμένα, τα τελευταία έξι χρόνια έχει προσφέρει υποτροφίες σε Διδακτορικούς φοιτητές και φοιτητές Μάστερ συνολικής αξίας 136.000 ευρώ. Παράλληλα, έχει χορηγήσει μεγάλου κύρους διαλέξεις με φιλοξενούμενους Νομπελίστες της Ιατρικής, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ. 

«Νιώθουμε ιδιαίτερα ευγνώμονες που έχουμε συνεργάτες και υποστηρικτές όπως την Eurobank Cyprus Ltd, η οποία αναγνωρίζει την προσφορά του ΙΝΓΚ, και μέσα από τη δράση της και τις ενέργειές της στηρίζει την έρευνα, παιδεία, υγεία και τον πολιτισμό γενικότερα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ και Γενικός Διευθυντής της ΣΜΙΚ. 

«Η υποστήριξη της μεταπτυχιακής Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, δείχνει έμπρακτα τη δέσμευση για στήριξη και ανάπτυξη της παιδείας στον τόπο μας. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να υποστηρίζουμε την τόσο υψηλών προδιαγραφών Σχολή, τόσο σε επίπεδο διαλέξεων, σε κλινικό, αλλά και σε ερευνητικό επίπεδο η οποία προάγει την ανάπτυξη αλλά και ανεβάζει την ποιότητα της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο» σημείωσε ο κος. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου. 

Το Ινστιτούτο δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στον τομέα των υπηρεσιών, της έρευνας και της εκπαίδευσης, συνδυάζοντας τους τρεις αυτούς πυλώνες με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο οφέλη προσφέρει στον άνθρωπο, στην κοινωνία, στον ασθενή. 

Λευκωσία
13 Μαρτίου 2018
 

Related Articles
winner