ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, Οι αφίσες που διακρίθηκαν


1ος  Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας  «Υγεία & Περιβάλλον» - Αποτελέσματα

Ο 1ος  Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ),  με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία λαμβάνοντας  35 συμμετοχές από Γυμνάσια και  Λύκεια καθώς και από ενήλικες.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών έγινε από μέλη της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability Committee) του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ και από άλλα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στην τέχνη, λαμβάνοντας υπόψη, ισόποσα, τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα, ιδέα, καινοτομία, περιεχόμενο.

Αποτελέσματα:

1η Θέση  Ροδούλα Σαββίδη - Λύκειο Αγ. Χαραλάμπους Έμπας

2η Θέση Παναγιώτα Νικολάου  - Λύκειο Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου Πάφος

3η Θέση Αικατερίνη – Λυδία Παπαδοπούλου - Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας 

Οι τρεις πρώτοι νικητές έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι νικητές θα λάβουν ως βραβείο από ένα ποδήλατο, προσφορά της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΣΜΙΚ και του ΙΝΓΚ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, με Μέγα Χορηγό τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και Χορηγό Επικοινωνίας την εφημερίδα «η Καθημερινή».

CSMM News

14/03/2018

For a sixth consecutive year, the Cyprus School of Molecular Medicine (CSMM), a School of the Cyprus Institute of Neurology and Genetics (CING) is hosting the CSMM Genius Genetics Quiz under the auspices of the Department of Secondary Education. This competition offers an ...


HR excellence spacer Award HR excellence spacer Award spacer
spacer

Developed By: Dynamic Works

© Copyright 2018 The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Powered By: EasyConsole CMS