Συνάντηση Επίτροπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα, Φώτη Φωτίου με το Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ, Λεωνίδα Φυλακτού και τους συνεργάτες του


Ο κ. Φωτίου κατά την επίσκεψή του στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, ανέφερε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι γενετικές εξετάσεις για τους πεσόντες καταδρομείς του Νοράτλας. Επίσης, ανέφερε ότι αναμένεται σύντομα ο επαναπατρισμός στην Ελλάδα των οστών 15 παλληκαριών για να ταφούν μετά από 42 χρόνια με τις πρέπουσες τιμές και τις χριστιανικές μας παραδόσεις.  Τέλος, ο κ. Φωτίου ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή τη δύσκολη ανασκαφή. 

Ο κ. Φυλακτού ευχαρίστησε τον κ. Φωτίου για το θερμό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για το θέμα αλλά ιδιαίτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη λύση αυτού του δύσκολου, εθνικού θέματος, και διαβεβαίωσε ότι το ΙΝΓΚ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία τόσο για τα ιατρικά θέματα αλλά και για τα θέματα των πεσόντων και των αγνοουμένων.
 

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/306977/ffotiou-taftopoiithikan-15-prosopa-apo-to-noratlas

 

Announcements

25/07/2017

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου εντόπισαν σημαντικές γενετικές ουσίες στο αίμα ασθενών με μυοτονική δυστροφία τύπου 1 που σχετίζονται με την πρόοδο της απώλειας της μυϊκής μάζας των ασθενών.


HR excellence spacer Award HR excellence spacer Award spacer

Developed By: Dynamic Works

© Copyright 2017 The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Powered By: EasyConsole CMS