Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας του Ομάν στο ΙΝΓΚ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Συνεργασία ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος μεταξύ Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου μέσω της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου με Πανεπιστήμιο του Ομάν

Μέσα στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, επισκέφτηκε το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τη μεταπτυχιακή του Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, η Υπουργός Ανώτερης Εκπαίδευσης του Σουλτανάτου του Ομάν, H.E. Dr Rawya Saud Al Busaidi.

Η Υπουργός συνοδευόμενη από τον Πρέσβη του Ομάν στην Κύπρο H.H. Sheikh Ahmed Al-Shanfari, αντιπροσωπεία από το Σουλτανάτου του Ομάν, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Καθ. Λεωνίδα Α. Φυλακτού και τον Κοσμήτορα της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου Καθ. Κυριάκο Κυριάκου, κατά την οποία τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και της Σχολής σε ερευνητικό, ακαδημαϊκό και ιατρικό επίπεδο και πως αυτά λειτουργούν συνδυαστικά, καθώς επίσης και για πιθανούς τομείς συνεργασίας.

Η Υπουργός δήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου εκφράζοντας την επιθυμία για πιθανή συνεργασία, σε κοινούς τομείς  ενδιαφέροντος.

Τέλος, η Υπουργός και η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

 


3 Ιουνίου 2015
Λευκωσία


HR excellence spacer Award HR excellence spacer Award spacer

Developed By: Dynamic Works

© Copyright 2018 The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Powered By: EasyConsole CMS