Πρακτική άσκηση για Φαρμακοποιούς


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου θέλοντας να διευρύνει την κοινωνική του προσφορά και να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες, είναι στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει  ότι δέχεται αιτήσεις για την κάλυψη  θέσεων πρακτικής εξάσκησης στο Φαρμακείο του Ινστιτούτου. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στα πλαίσια της απόκτησης Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος, ως εκ τούτου οι θέσεις αυτές δεν προσφέρονται με πακέτο απολαβών και είναι απαιτούμενης διάρκειας τουλάχιστον 3 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το τέταρτο έτος σπουδών τους στη Φαρμακευτική σε αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Απαιτείται άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από καλυπτική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην 
κ. Έλενα Κκολού 
Ηλ. Διεύθυνση: elena@cing.ac.cy
Τηλ: +357 22 392728

 

Announcements

01/11/2017

Ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γεώργιος Δαυίδ έλαβε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, για την πολύπλευρη προσφορά του στην κοινωνία και την πολύχρονη δράση του που εκτείνεται πέραν των ...


HR excellence spacer Award HR excellence spacer Award spacer

Developed By: Dynamic Works

© Copyright 2017 The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Powered By: EasyConsole CMS