Ανακοίνωση Τύπου - Επίσκεψη Επιτροπή Παιδείας Βουλής 090914


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


     
Τη στήριξή της εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας κατά την επίσημη επίσκεψή της σήμερα το πρωί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γεώργιος Τάσου και Μέλη της Επιτροπής, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας και Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, όπου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή, Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού. Ο Καθ. Φυλακτού ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και ανέφερε ότι εκτός από τις ιατρικές υπηρεσίες και τα ερευνητικά προγράμματα, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου έχει τη δική του ανεξάρτητη μεταπτυχιακή Σχολή, τη Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου. Όλα τα προγράμματα της Σχολής δημιουργήθηκαν με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και έχουν απώτερο σκοπό την επιμόρφωση των φοιτητών στους συγκεκριμένους τομείς που εξειδικεύεται το Ινστιτούτο καθώς και την αναβάθμιση των ερευνητικών του προγραμμάτων. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής, επεσήμαναν το σημαντικό έργο που διενεργεί το Ινστιτούτο και δήλωσαν τη στήριξή τους προς το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Τέλος, Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

 

9 Σεπτεμβρίου 2014
Λευκωσία

Announcements

04/01/2018

Ο 1ος Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), με θέμα «Υγεία & Περιβάλλον» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία


HR excellence spacer Award HR excellence spacer Award spacer

Developed By: Dynamic Works

© Copyright 2018 The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Powered By: EasyConsole CMS